Imi place filmele de nu mai pot! (Licenta Poetica)

Scurte si marunte: 08.02.2010

Am zis sa fac o noua rubrica: știri scurte din lumea filmului căci e interesant sa mai afli ce se mai întâmplă pe la Hollywood și nu numai. Sa-i dam bătaie!

  1. Sam Worthington si Bradley Cooper vor juca împreună într-un film polițist numit „The Fields”; regizor: Ami Canaan Mann.
  2. Se lucrează la un remake la clasicul film horror  din 1982  „The Thing”;  în distribuție: Mary Elizabeth Winstead si Joel Edgerton.
  3. Nici nu a apărut bine filmul „Valentine’s Day” ca regizorul acestui film, Garry Marshall, se gândește la un spin-off la acesta ce se va numi „New Year’s Eve”. Pelicula „Valentine’s Day” are o distribuție extraordinara: Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Taylor Lautner, George Lopez, Shirley MacLaine, Emma Roberts, Julia Roberts și Taylor Swift, iar în România va avea premiera pe 19.02.2010.
  4. Dupa șapte săptămâni de primul loc în box-office-ul american „Avatar” ajunge pe locul al doilea. Filmul care a reușit performanta s-a surclaseze „Avatar” se numește „Dear John” și vine de la regizorul filmului „The Notebook”.
  5. Atât Spiderman cât și, mai nou, Daredevil vor avea parte de un reboot.
  6. Trailer-ul în varianta SFW al filmului „Chloe” care este un fel de „Test de fidelitate” (emisiunea tv) ce scapă de sub control se afla mai jos; distribuție: Amanda Seyfried, Julianne Moore, Liam Neeson, Max Thieriot și Nina Dobrev.
Anunțuri

Comments on: "Scurte si marunte: 08.02.2010" (1)

  1. Ovidiu Mirică said:

    Ce mi se pare interesant este că la Hollywood asistăm la un eveniment epocal: un film ajunge pe locul doi, altul, cu un nume banal, având tupeul să-l surclaseze. E semn că şi la Los Angeles se apropie primăvara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: