Imi place filmele de nu mai pot! (Licenta Poetica)

  • Sandra Bullock si Ryan Reynolds au dat bine anul trecut in comedia  romantica „The Proposal”; cei doi actori vor reveni pe marile ecrane intr-o noua comedie plina de actiune intitulata  ” Most Wanted”;
  • Era cat pe ce sa existe un „Hairspray 2”; regizorul filmului, Adam Shankman, a declarat oficial ca partea 2 nu va exista, el adaugand chiar ca  se multumeste sa stie ca partea intai a fost una buna – cineva care stie sa mai zica „Nu!”
  • Din seria celor care nu stiu sa zica „Nu”, Universal l-a angajat pe Tony Gilroy (Michael Clayton, Duplicity) pentru a scrie scenariul pentru partea a 4-a a seriei Bourne ce se va numi ” The Bourne Legacy”, iar, pentru moment, nu se stie daca Matt Damon va mai aparea in film;
  • E oficial! Paramount a confirmat parodia” Les Grossman” ce se bazeaza pe rolul jucat de Tom Cruise in „Tropic Thunder” – eu chiar cred ca o sa iasa supertare!
  • Filmarile la HP s-au terminat..pentru totdeauna! Sambata s-au incheiat oficial filmarile pentru ultimul film din seria HP „Harry Potter and the Deathly Hallows Part II”  ce  e asteptat sa apara pe 15 iulie 2011; urmatorul film HP va aparea pe 19 noiembrie 2010 si se va numi „Harry Potter and the Deathly Hallows Part I”
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: